Salutare celor interesati de supravetuire

Post Reply
gabi255
Posts: 2
Joined: Wed Jan 19, 2011 11:06 pm
Location: IASI

Salutare celor interesati de supravetuire

Post by gabi255 » Thu Jan 20, 2011 5:40 pm

Ceea ce mi doresc , este formarea unui grup de oameni cu diverse calificari si abilitati ,preucupati de supravetuirea lor si a celor apropiati, in caz de razboi, calamitati naturale sau alte agresiuni, capabili sa colaboreze intre ei la nevoie.Sunt deacord ca nu putem avea incredere in oricine cand vine vb de supravetuirea celor dragi, totusi mi se pare oportuna colaborarea intre oamenii in anumite activitati ce le ar puea facilita supravetuirea. In concluzie astept pe cei care au locatia in IASI sau imprejurimi sa dea un semn , sa comunicam, sa ne organizam pe cat posibil.Nu sunt un specialist in supravetuiere, sfaturile sunt binevenite( de la oricine);daca exista un astfel de gup deja format, vreau sa ader si eu.

User avatar
alterego
Posts: 13
Joined: Sun Jan 02, 2011 11:56 pm

Re: Salutare celor interesati de supravetuire

Post by alterego » Thu Jan 20, 2011 7:16 pm

Sfaturi ar fi multe, o buna parte din ele ai sa le regasesti aici pe forum(chiar daca va trebui sa te "inarmezi" cu multa rabdare si sa citesti toate subiectele dezbatute). Supravietuirea imbraca multe aspecte(exemplu:supravietuirea in caz de calamitate naturala, atac NBC, atac armat, supravietuirea in natura, in apa, etc. etc.)ca sa le cuprinzi pe toate in cateva cuvinte pe forum e destul de complicat. Daca ai ceva intrebari probabil va fi mai usor sa primesti raspunsuri la obiect.
In privinta organizarii in grupuri pe orase, este excelenta ideea de comunitate, asa cum tot pe aici pe forum s-a mai discutat. Sa vedem cum vor reactiona colegii-forumisti din Iasi la aceasta propunere, si , daca are un efect benefic si pozitiv, poate se va extinde si la alte orase.
Numai bine!
Stay safe & alive!

User avatar
alterego
Posts: 13
Joined: Sun Jan 02, 2011 11:56 pm

Re: Salutare celor interesati de supravetuire

Post by alterego » Sat Jan 22, 2011 10:59 am

Aveam eu orecare dubii in privinta asta, a interesului general in ceea ce priveste supravietuirea....acum mi-au fost spulberate.
Mult succes gabi255 in demersul tau!
Stay safe & alive!

sofroneclaudiu
Posts: 1
Joined: Tue May 26, 2015 11:39 am
Contact:

Re: Salutare celor interesati de supravetuire

Post by sofroneclaudiu » Tue May 26, 2015 11:51 am

Pt Bacau nu este??
Gasesti toate apartamente bacau
De alfei si mai multe vanzari imobiliare bacau
Si celelate oferte de garsoniere bacau
Chiri de asemenea apartamente de inchiriat bacau
Si alte locuinte [url=hhttp://apartamentelavanzare.ro/bacau-inchirieri/garsoniere.php]garsoniere de inchiriat bacau[/url]

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest